HondenPage baasje Ewout Frans

Over Ewout Frans

honden foto van Ewout Frans Ik ben hier op dit forum terecht gekomen toen ik twijfelde of ik Nala in huis wilde halen. We wilden graag een Border Collie om mee te sporten en bruin-wit vonden we wel een speciale kleur, dus vielen we voor de oooh zo mooie Nala. Alleen werd ze gedomineerd door haar zusjes in het nestje, waardoor ik twijfelde of ze wel voldoende geschikt ging zijn om mee te sporten. Laten we dat zeggen dat dat uit onwetendheid was ;-) We hebben nu eigenlijk een dominante, gekke meid die zeer graag apporteert en zeer werkwillig is, dus dat komt in orde :-)

Verder hebben we Chica, een King Charles, die al bij ons is van toen we lang lang geleden nog op appartement woonden. Ik was eigenlijk geen honden gewoon, want 2 van mijn broers hebben een allergie voor hond en kat (en nog vanalles), maar Nele had me overtuigd gekregen.


Ondertussen zijn we zo graag met dieren bezig, dat we ook 2 katten hebben (1 cadeau, opnieuw na lang aandringen van Nele) en eentje geadopteerd die bij onze dierenarts achtergelaten was.


In 2014 zijn we ook opvanggezin geworden voor Spaanse asielhonden van ACE/SHIN. Mila en Pablo zijn de eerste 2 opvanghonden hiervan, maar we hebben er wel telkens maar eentje tot die geadopteerd wordt.

Krabbels aan Ewout Frans


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Ewout Frans heeft 71 ontvangen.

Berichten en online status
Ewout Frans was voor het laatst online 9 jaar, 1 weken, 1 dagen, 10 uur, 17 minuten, 54 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Nala met onze Spaanse opvanghond Pablo in 1 mand(je) honden foto Chica lang geleden als pupje honden foto Nala als pup nog bij de fokker honden foto Mila, onze Spaanse opvanghond honden foto Chica is soms wel fotogeniek honden foto Mila zusterlijk lief met Noa, ook een Podenco die geapopteerd is uit het asiel in Spanje
Ewout Frans heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Nala, Mila, Chica


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^